tiistai 23. lokakuuta 2012

Klassikko


Mustavalkoisesta kärkitoimikasmatosta viininpunaisin raidoin alkaa tulla jo tuotantoni klassikko. Tänään aloitan taas sitä ( tällä kertaa mustilla loimilla ) ja seuraavatkin loimet varattu samalle kuosille. Kiittelin itseäni siitä, että olen dokumentoinut kyseisen maton teko-ohjeet. Viimeiset ruusukasmatotkin tarvii dokumentoida kiireesti ennen kuin unohtuu. Sukkula välillä syrjään ja kynä ja paperia esiin.

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kiitos

Osaava nainen- messut ohi ja niistä jäi hyvä mieli. Kiitos siitä kaikille osastollani vierailleille.

maanantai 8. lokakuuta 2012

Osaava nainen-messut Turussa 12.-14. 10 2012

Jo perinteisesti eli toista kertaa minulla on osasto Osaava nainen-messuilla. Tule tutustumaan tuotteisiin ja tekijään B-halliin osastolle 300. Tervetuloa!

Mattojani Tampereen Kalevassa


Sain kuvia tekemistäni matoista, kun ne paikoilla johon ne suunniteltiin. Näin se toimii!

Loimissa oli myös ruusukaspolkuset.


Jälleen yksi ruusukaskokeilu. Sekoitellaan vähän poljentoja ja kokeillaan erilaisia väriyhdistelmiä. Aluksi mietin tuleeko siitä liian levoton, mutta kun tein siitä reilun pitkän niin mielestäni siitä tuli oikein kiva. Siinä on kivasti väriä, mutta tasainen rytmitys tekee siitä rauhallisen ja tasapainoisen.

Tulppaanit kiintopujotuksella




Jälleen yksi tulppaanimatto syntyi maailmaan. Kaikki kolme tulppaania paikalla, mutta lyhyempi versio. Toimii hyvin. Tämä yksilö matkustaa Raumalle.